facebook_pixel
Fri frakt över 390 kr
Snabb leverans 1-3 dagar
Trygg & säker e-handel

Löwengrip Care & Color (Svenska)

Två entreprenörer, en hotellobby och ett gemensamt mål; historien om Löwengrip Care & Color (LCC) startade 2012 på Hotel Diplomat i Stockholm.

Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius hade båda erfarenhet av att driva bolag på varsitt håll och såg nu ett tydligt hål på marknaden: de saknade skönhetsvård som var skonsam och samtidigt effektiv, som var utvecklad och tillverkad i Sverige och som tilltalade alla sinnen.

Läs mer om våra grundare

Isabella
Löwengrip

KREATIV CHEF OCH GRUNDARE
Simon(at)economista.se

Isabellas bästa skönhetstips:
– Återfuktning, återfuktning, återfuktning! Jag ser till att återfukta inte bara huden varje morgon och kväll, utan även håret. Hydration Heaven – Hair Oil räddar vilken dålig hårdag som helst.

Pingis
Hadenius

CEO OCH GRUNDARE
Pingis(at)economista.se

Pingis bästa skönhetstips:
– Jag använder Clean & Calm, Moisture On The Go, The Serum, The Cream och Eyelighter morgon och kväll. Utöver det tränar jag sex gånger per vecka och har en kost som består av 70 % grönsaker – allt börjar inifrån.

Stefan
Edsinger

COO
Stefan(at)economista.se

Stefans bästa skönhetstips:
– Med en aktiv livsstil är en bra antiperspirant ett måste i mitt badrumsskåp.

Lina
Thunberg

FÖRSÄLJNINGS- OCH ONLINECHEF
Lina(at)economista.se

Linas bästa skönhetstips:
– Mitt bästa skönhetstips är att sova med hårinpackning, min favorit är The Cure – Hair Mask. Då känns håret som nyklippt!

Emma
Lythell

SÄLJDIREKTÖR
Emma(at)flattered.se

Emmas bästa skönhetstips:
– Jag har alltid City Living – Facial Mask i ansiktet när jag badar eftersom porerna öppnas av värmen – gärna med ett serum under så att den går ner ännu djupare.

Fanny
Wallin

EXPORTKOORDINATOR
Fanny(at)economista.se

Fannys bästa skönhetstips:
– Jag använder SPF i ansiktet året om för att skydda den tunna huden i ansiktet, eftersom UVA-strålningen även tränger igenom moln. Better safe than sorry!

Jonathan
Bernelöv

BUSINESS CONTROLLER
Jonathan(at)economista.se

Jonathans bästa skönhetstips:
– Jag använder saltvattenspray istället för vax i håret. Då slipper jag både den klibbiga vaxkänslan och att vaxet rinner ner i ögonen under sommaren.

Hannah Molin

VARUMÄRKESCHEF
Hannah(at)economista.se

Hannahs bästa skönhetstips:
– Good To Go Light – Dry Shampoo är en vardagshjälte när tiden är knapp men också min favorit för att få hållbara lockar. Jag älskar när en produkt har flera olika användningsområden.

Ida Virdebrant

MARKNAD- OCH EVENTKOORDINATOR
Ida(at)economista.se

Idas bästa skönhetstips:
– Fukt är det bästa min hud vet, så 1–2 gånger i veckan smörjer jag in ansiktet med Sleeping Sensation – Hydrating Mask. Det, och att skratta mycket, är för mig receptet för en härlig utstrålning.

Victoria
Bentzer

MARKNADSKOORDINATOR
Victoria(at)economista.se

Victorias bästa skönhetstips:
– Mitt hår är väldigt tjockt och tar lång tid att torka, plus att det ofta blir platt och livlöst. The Cure – Quick Dry Volumizing Lotion gör det både mer lekfullt och ger mer struktur .

Cecilia
Persson

CONTENT MANAGER
Persson.cecilia(at)economista.se

Cecilias bästa skönhetstips:
– Ta hjälp av proffsen! Jag var övertygad om att jag hade fet hy, tills jag gjorde en ansiktsbehandling och fick veta att det var en klassisk blandhy. Att veta vad din hy behöver är A och O och sparar både tid, energi och pengar.

Jennie
Birgmark

MARKNADSANSVARIG
Jennie(at)jepeproduction.com

Jennies bästa skönhetstips:
– Njut av livet och ta hand om dig själv. För mig handlar det om att må så bra som möjligt. Kärlek, bra kost, träning, sömn, hårvård och hudvård är några av byggstenarna som hjälper mig att må bra och då känner jag mig vacker.

Petra
Henriksson

TEAMLEADER OCH KUNDKOORDINATOR
Petra(at)economista.se

Petras bästa skönhetstips:
– Blonde Perfection är en räddare i nöden för mig som är blond! Denna serie packas alltid med vid utlandsresor, vilket gör att mitt hår inte blir missfärgat av sol och bad utan istället får en fin kall blond nyans!

Cecilia
Wadsten

KUNDKOORDINATOR
Wadsten.cecilia(at)economista.se

Cecilias bästa skönhetstips:
– För att skapa en hudvårdsrutin som passar just min hy använder jag flera serum samtidigt. På så sätt behöver jag inte kompromissa med vilka effekter jag vill ha.

Amelie
Karlsson

KUNDKOORDINATOR
Amelie(at)economista.se

Amelies bästa skönhetstips:
– Jag har alltid i Good To Go – Dry Shampoo direkt när mitt hår är nytvättat och nyfönat. Dels för att få volym, men också för att den nytvättade känslan håller flera dagar längre än vanligt!

Kajsa
Fritzne

KUNDKOORDINATOR
Kajsa(at)economista.se

Kajsas bästa skönhetstips:
– Mitt bästa skönhetstips är att alltid försöka se det härliga med livet: var lycklig och bjud alltid på ett leende. Låter kanske klyschigt, men ett leende utstrålar glädje och genuin skönhet!

Cecilia
Magnusson

HUDTERAPEUT
Cecilia(at)economista.se

Cecilias bästa skönhetstips:
– Jag startar alltid dagen med att pressa en halv citron i ett stort glas ljummet vatten, det ger mängder av positiva effekter på kroppen!

Dinah
Paulsén

HUDTERAPEUT
Dinah(at)economista.se

Dinahs bästa skönhetstips:
– Efter applicering av ögonkräm brukar jag ta fram två små plastpåsar med mjöl som jag alltid har i frysen och lägger mig ner med en påse på vardera öga i 5–10 minuter. Perfekt då mjöl inte fryser utan blir lagom kallt!

Angelica
Andén

FRISÖR
Angelica(at)economista.se

Angelicas bästa skönhetstips:
– Som frisör upplever jag att vi allt oftare använder fön eller tänger för att forma våra hår. För att behålla håret i bra kondition: slarva inte med värmeskydd – och då menar jag every damn day!

Carin
Jakobsson

FRISÖR
Carin(at)economista.se

Carins bästa skönhetstips:
– Värmeskyddet är jätteviktigt! Annars skadar och sliter du på din hårkvalitet. Jag älskar vår The Heat Is On – Heat Protector som både skyddar håret och ger det glans.

Simon
Sjögren

EXEKUTIV KOORDINATOR
Simon(at)economista.se

Simons bästa skönhetstips:
– Att hålla rutiner är ett måste för mig och det märks direkt om jag har slarvat, oavsett om det gäller hudvård, sömn eller något annat.

Rosanna
Krook

KONTORSKOORDINATOR
Rosanna(at)economista.se

Rosannas bästa skönhetstips:
– Eftersom jag träffar på många nya människor i mitt jobb ser jag till att ta hand om mina händer genom att aldrig diska utan diskhandskar, smörja in dem ofta och då och då använda nagelolja.

Uppdaterar...
  • Du har inga produkter i varukorgen.